Om Vejlerornitten

Her finder du skriblerier fra Jørgen Peter Kjeldsens hånd, oftest inspireret af ture i Vejlerne og omegn, men med afstikkere til andre lokaliteter i Danmark og resten af den Vide Verden. En stor del af indlæggene handler om oplevelser fra arbejdet i forfatterens naturovervågningsfirma ornit.dk.

Skriblerierne vil ofte være ledsaget af fotos som forfatteren selv har taget i naturen.

Min profession og udgangspunkt for mange af de oplevelser som formidles i denne blog er ornitologien, uden at det dog skal være strikt begrænset til fuglelivet – der vil således lejlighedsvis indsnige sig indlæg om andre elementer fra naturen, eksempelvis guldsmede (som i de senere år har tiltrukket sig en stigende interesse hos mig).

Jeg forsøger først og fremmest  via dette medie at formidle oplevelser, æstetik og min generelle begejstring for naturen, gerne krydret med lidt faktuelle oplysninger, hvorimod bloggen ikke er tænkt som en platform for politiske overvejelser! 🙂

Der er Copyright på såvel tekst som billeder – hvis nogen har lyst til at viderebringe Vejlerornittens indlæg skal jeg derfor spørges først – brug kontaktformularen her.

God fornøjelse med læsningen!