Fra feltstationens dagbog – 2. april 1991

Tja, aktiviteterne her på stedet afspejler jo vejret (trist sydvestenblæst/gråvejr med perioder med regn eller finregn), så det blev ikke meget felt, vi fik set idag. Terje og jeg dog lige en kort tur nede og kigge efter Stork (negativ) og så lige runden omkring Vesløs Vejle, hvor der var en hyggelig flok på 45 Brushøns, et forvarsel om den kommende måneds mange. Der bliver farveorgie! Enkelte var så småt begyndt at få krave på.

Der lå en ihjelkørt hermelin på vejen, synd – den havde endnu lidt vinterfarve på siderne, var i overgangsdragt. Også Frimer & Inge Marie var den vej omkring på et tidspunkt, og de havde Pilgrimsfalken dernede, 600 Kortnæbs. i luften mellem de to købmænd, og en flok på 35 Store Kobbere.

Ellers stod den mest på skrivebord – Terje fik skrevet til Siden Sidst og ordnet noget mere af orkidématerialet fra sidste år, og undertegnede brugte dagen på 2½ sides Rørdrum-bearbejdning til YNGL90-rapporten. Og så fik jeg skrevet et brev til Pelle, der mest bestod af en lang liste over hængepartier…

Til aften trådte landmåler Clemme ind af døren, ganske uanmeldt… -Og senere kom også familien Røjle på besøg, så her var godt booket op til sidst!